BASKET    0
|

ΔιοικησηΕκτελεστικός Διευθυντής / Χρήστος Χριστοφόρου

Ο Χρήστος, γιος του ιδρυτή εντάχθηκε στη TCC το 1997. Αποφοίτησε με ΜΒΑ από την Νέα Υόρκη, ΗΠΑ και το πρώτο του πτυχίο ήταν στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στην εταιρεία έφερε νέες ιδέες και μεθόδους, ώστε να καταστεί η TCC πιο ανθρώπινη, με τη νέα προσέγγιση, βλέποντας στο μέλλον και ευέλικτη σε αλλαγές. Τώρα είναι ο καπετάνιος της TCC και προσεκτικά πλοηγεί την εταιρεία στην επιτυχία παρακάμπτοντας οικονομικές καταιγίδες που βρίσκονται στο πορεία.


Διευθύντρια Γραφείου Διοίκησης / Πόπη Παππούτα

Το 1985, σε νεαρή ηλικία, μετά την αποφοίτησή της από την Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας, η Πόπη εντάχθηκε στην TCC ξεκινώντας ως γραμματέας. Μέσα από όλα αυτά τα χρόνια, με την αφοσίωση και την εμπειρία της, βοήθησε στην ανάπτυξη της επιχείρησης για να γίνει μια από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Κύπρο. Τώρα με περισσότερες αρμοδιότητες, όπως η διαχείριση γραφείου, επικοινωνία με τους πελάτες και τους προμηθευτές και πολλά άλλα, καθημερινά βοηθά στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.


Διευθυντής Πωλήσεων / Άριστος Αριστοδήμου

Ο Άριστος γεννήθηκε το 1980 στη Λευκωσία. Το 2004 αποφοίτησε από το Τμήμα Βιοϊατρικών Εργαστηρίων του Ανώτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας, ενώ παράλληλα απέκτησε πτυχίο Διδασκαλίας από την ΑΣΟΕ. Ακολούθησε ο Μεταπτυχιακός τίτλος το 2006, MBA από το Kingston University of London. Με μακράν πείρα στα φαρμακευτικά, έχει εργαστεί σε τμήματα διαφόρων φαρμακευτικών εταιρειών στον τομέα της παραγωγής αλλά και του εμπορίου. Από το 2008 ανήκει στο δυναμικό της TCC και από την θέση του Διευθυντή Πωλήσεων συντονίζει όλες τις ενέργειες των Ιατρικών Επισκεπτών, των Φαρμακευτικών Επισκεπτών και καθορίζει την προωθητική πολιτική των προϊόντων της εταιρείας του φαρμακευτικού τομέα.


Υπεύθυνη Λογιστηρίου & Οικονομικού Ελέγχου / Κατερίνα Γεωργίου

Με εκπαίδευση η οποία αποτελείται από MBA, NCFE, LCCI, και με μακράν ιστορία από επαγγελματικές θέσεις στον Οικονομικό Έλεγχο, Ελεγκτή, Προϊστάμενη Λογιστηρίου σε διάφορες εταιρείες, αλλά ιδιοκτήτρια και διευθυντής Λογιστικής εταιρείας, εντάχθηκε στην TCC.Το τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής διαχείρισης ελέγχεται και παρακολουθείται με έναν τέλειο τρόπο που εξασφαλίζει την οικονομική σταθερότητα και ανάπτυξη της εταιρείας. Η ραχοκοκαλιά του κάθε οργανισμού, πρέπει να είναι υγιείς και η Κατερίνα έχει εξασφαλίσει ότι της TCC είναι.


Υπεύθυνη Τμήματος Εργαστηρίων / Παυλίνα Τυμβάκη

Ξεκίνησε τις ακαδημαϊκές της σπουδές στο πανεπιστήμιο Middlesex, Λονδίνου, στον κλάδο Office Art and Design και με Λογιστικά μαθήματα. Με γνώσεις στα λογιστικά, γραφειακά και μιλώντας αγγλικά και γαλλικά ξεκίνησε την καριέρα της στην εταιρεία H&M Heracleous το 1995 όπου ήταν οι αντιπρόσωποι της πολυεθνικής εταιρείας IVD, BIOMERIEUX. Ήταν η υπεύθυνη παραγγελιών και συντονισμού πελατών. Το 2008 όταν η TCC εξαγόρασε την H&M Heracleous η Παυλίνα υπήρξε το άτομο που κατάφερε να οργανώσει την αλλαγή της διοίκησης και σήμερα αποτελεί το υπεύθυνο άτομο του τμήματος εργαστηρίων.


Υπεύθυνη Τμήματος Διακανονιστηκών Υποθέσεων και Φαρμακοεπαγρύπνησης  / Άρτεμις Σιάλη

Το νεοσύστατο αυτό τμήμα αναλαμβάνει η Άρτεμις από την 1η Ιανουαρίου 2018. Φαρμακοποιός, απόφοιτη από το πανεπιστήμιο Martin Luther στο Halle Γερμανίας με BSc, και μεταπτυχιακό στην τεχνολογία του φαρμάκου MSc. Μακρόχρονη πείρα στον φαρμακευτικό τομέα από την θέση της υπεύθυνης φαρμακείου,  ιατρικού επισκέπτη και πέραν των 15 χρόνων στην θέση των διακανονιστηκών υποθέσεων και φαρμακοεπαγρύπνησης. Η TCC ακολουθώντας το όραμα της, έχει προχωρήσει βαθύτερα στον φαρμακευτικό τομέα δημιουργώντας αυτό το αναγκαίο τμήμα για την επαγγελματική διαχείριση των φαρμακευτικών προϊόντων.

Address
12 Klimis,
Aradippou Industrial Area, 7101 Aradippou, Cyprus
P.O.Box 40126, 6301 Larnaka, Cyprus

Telephone:
t: +357 24668899, f: +357 24669933


Contact us

copyright

© ALL RIGHTS RESERVED


Developed by ZEBRA Consultants
Powered by zeContent and zeCommerce